Blog dedicat a la mítica pujada al Montseny (Santa Fe), vàlida pel campionat d´Europa de muntanya,que durant uns anys va ser la cita obligada a tots els aficionats de la zona per poder contemplar i admirar a totes les máquines que s´exhibien en aquesta excel·lent prova automovilística,organitzada a la perfecció pel RACC.
També hi han altres proves que s´han disputat al Montseny,com el Rallye Montseny - Guilleries o el mític Costa Brava, i una menció especial del Rally Cross de Sils.

4 de nov. 2009

1988

Andrés Vilariño
Aitor Zabaleta
Herbert Stenger
Mauro Nesti
Juan Fernández
Adriano Parlamento
José Manuel Ortiz
Giaccomo Botti
Xavier Riera
Rolf Goering
Claude F. Jeanneret
Claude F. Jeanneret
Laurent Missbauer
BMW M3
PEUGEOT 206 GTI
Ford Sierra Cosworth Ford Sierra Cosworth

Mauricio CiccaleACCIDENTE MORTAL DE UNA ESPECTADORA
En el kilometro 16,3 de subida al Montseny, al volante de su Ford Sierra Cosworth Gr.N púrpura, rápida El piloto italiano Giacomo Botti de Langhirano, provincia de Parma, que de pronto encontró a dos personas que Cruzan la pista fuera de una Curva. Tratando de Evitar Estos imprudentes espectadores se desvio, pero Perdió el control del coche y se Estrello contra una multitud, Matando a una espectadora, la Señora Salud María López Carrasco en el impacto, y colocar cinco en el hospital. El director de Resultó ileso. Un muy conocido mecánico y conductor, tres veces ganador de su clase en el Campeonato Europeo de Montaña Giacomo Botti murio Cinco años más tarde en un accidente de carretera. Mientras que la prueba el ganador de la carrera Fue Mauro Nesti en un Osella, seguido de Andrés Vilariño (Lola) y Juan Fernández (Osella).



Ford Sierra Cosworth
Número de vehículo: 49
como quedo el Ford Sierra Cosworth de G. Botti
La espectadora fallecida esta debajo del auto


Joan Vinyes Renault 5 GT Turbo
Gerard de la Casa, (Mercedes 190) Foto cedida por Albert Naval (Flinger)

1 comentari:

  1. Bona nit Genís, no ens coneixem però acabo de descobrir aquest blog i he flipat, jo tenia la intenció de fer quelcom semblant amb aquesta magnífica cursa que ja mai més gaudirem i t'has avançat.
    Felicitats perquè veig que la memòria d'aquesta cursa encara perdura en els aficionats més autèntics. Jo només vaig tenir el plaer d'assistir a l'edició de 1988 (per cert, la foto del mestre Gerard de la Casa és meva, no problem la pots publicar)i em va captivar.
    Res més, t'animo a seguir amb aquest blog i et convido a veure el meu que té un altre caire però també té un record pel Montseny.
    Fins aviat.
    Albert Naval
    www.flinger-racing.blogspot.com
    flinger.racing@gmail.com

    ResponElimina

Historia del Campionat Nacional i Europeu

blog// magic classic car Racing , fes "clic" a la foto

blog// magic classic car Racing   ,  fes "clic" a la foto
Circuits , Costa brava, etz...

Espiritu de Montjuich

Videos

Videos
Altres pujades de la mateixa época

videos

videos
Pujadas actuals

videos

videos
"on board" de barquetas

Cercar en aquest blog

Genís