Blog dedicat a la mítica pujada al Montseny (Santa Fe), vàlida pel campionat d´Europa de muntanya,que durant uns anys va ser la cita obligada a tots els aficionats de la zona per poder contemplar i admirar a totes les máquines que s´exhibien en aquesta excel·lent prova automovilística,organitzada a la perfecció pel RACC.
També hi han altres proves que s´han disputat al Montseny,com el Rallye Montseny - Guilleries o el mític Costa Brava, i una menció especial del Rally Cross de Sils.

4 de nov. 2009

1969


Ferrari 212 E


 

2 comentaris:

 1. Fotos impressionants, una vegada més. Tan sols una petita apreciació. A la primera foto, en Joan Fernàndez no està a punt de prendre la sortida, sinó que ja ha arribat. (fixeu-vos que no porta el casc, sinó una corona de podi. Ah, i el seu somriure, això mai faltava!).

  ResponElimina
 2. Hola,

  Jo també vull afegir una apreciació, la foto del participant 81 correspont a un Porsche 908/02, igual que la foto del participant 79. El participant 79 és en Jorge de Bagration que va quedar primer i la del participant 81 va quedar segon en la 7a Pujada al Montseny l'any 1970, no 1969 on el guanyador va ser en Peter Schetty amb un ferro italià.
  A l'any 1969 el millor Porsche va ser un 907, i de fet a la última temporada on va participar Porsche oficialment va ser la del 68.

  M'agrada el blog.

  Un Porschista.

  ResponElimina

Historia del Campionat Nacional i Europeu

blog// magic classic car Racing , fes "clic" a la foto

blog// magic classic car Racing  , fes "clic" a la foto
Circuits , Costa brava, etz...

Espiritu de Montjuich

Videos

Videos
Altres pujades de la mateixa época

videos

videos
Pujadas actuals

videos

videos
"on board" de barquetas

Cercar en aquest blog

Genís